U bent hier

Keurmerk Veilig ondernemen

Op donderdag 22 april werd de jaarlijkse netwerkavond gehouden samen met de Industriële Kring Peel en Maas in Grand Café Gallery in Panningen.
Deze avond stond geheel in het teken van het KVO Certificaat.

De avond werd ingeleid door John van Lier namens MKB Limburg - verantwoordelijke voor Keurmerk Veilig Ondernemen - waarna wethouder Peter Fleuren zijn lof uit sprak voor het zo snel behalen van het Keurmerk Veilig Ondernemen Certificaat. Centraal voor het behalen van het certificaat staat de communicatie en samenwerking tussen de deelnemende partijen, iets wat een continue proces is.

Hierna is het Keurmerk Veilig Ondernemen Certificaat ondertekend door de volgende heren:
- Peter Fleuren, namens de gemeente Peel en Maas
- Jos Bos, namens Industriële Kring Peel en Maas
- Hans Beumers, namens Ondernemers Zuid
- Sjaak van Herten, namens de Politie Noord-Limburg
- Roy Timmermans, namens de Brandweer Peel en Maas

De heer Timmermans heeft namens de brandweer Peel en Maas kort maar duidelijk weten te vertellen waar de brandweer voor staat en hoe de brandweer snel en effectief kan bijdragen aan het veilig ondernemen.
De heren Ruud Deenen en Sander Hermans hebben namens de Politie Noord Limburg een interessante presentatie gegeven met statistische gegevens over veilig ondernemen en nuttige tips om veilig te kunnen ondernemen.

Nadat er enkele vragen werden gesteld door de bezoekers was het tijd om te netwerken! 

 

Certificaat downloaden

Leden van de iKPM kunnen het certificaat downloaden via het intranet.

Meldpunt

Via deze pagina kunt u al uw meldingen plaatsen met betrekking tot het veilig ondernemen voor uw bedrijf. Of het nu gaat om een melding van zwerfvuil, gevaarlijke verkeerssituaties, kapot straatmeubilair, graffiti, verdachte activiteiten of andere zaken, laat het ons weten zodat wij hierop snel en adequaat actie op kunnen ondernemen met inzet van de juiste partijen.

Klik hier om direct een melding te versturen.

Foto's

Onderstaand een aantal foto's van de uitreiking van het certificaat.