U bent hier

Asbestsanering Het Zuiden

 

Asbestsanering Het Zuiden wordt in 2010 opgericht door Ruud Janssen. Al sinds 1993 actief is Ruud in de asbestwereld. Hij begint met saneren en al snel groeit hij door naar deskundig toezichthouder (DTA). Ruud werkt bij verschillende bedrijven in de sloop en asbestsanering en uiteindelijk wordt hij zelfs projectleider.

 

Tijdens zijn loopbaan doet Ruud enorm veel expertise op, over de risico’s van asbest en over het veilig verwijderen en verwerken van deze gevaarlijke grondstof. Ruud is enorm gedreven en op een gegeven moment realiseert hij zich dat hij zijn bevlogenheid kan gebruiken als zelfstandig ondernemer. Hij start een eigen bedrijf en is meteen succesvol.

 

Sinds de oprichting in 2010 is Asbestsanering Het Zuiden gestaag gegroeid. Sinds kort heeft het bedrijf een vestiging in het Brabantse Boekel en inmiddels werken er meer dan 28 medewerkers. Asbestsanering Het Zuiden wordt steeds meer gezien als een gerenommeerde speler in de asbestverwijdering. Dat blijkt onder andere uit het feit dat het ministerie van Infrastructuur en Milieu een film liet maken over Ruud.

 
  Industrieterrein 7
5981 NK PANNINGEN
T (077) 306 90 00
F (077) 306 90 63
E bart.sijben@bruynzeel.org
W www.bruynzeel.org