U bent hier

Meet2Match

Vrijdag 8 februari 2019 is de tweede editie van Meet2Match. Van 14.30 tot 20.00 uur staan de deuren van sporthallen Panningen voor u open. In totaal presenteren 70 bedrijven uit Peel en Maas en omstreken zich aan u. De branches: Zorg, Techniek, Onderwijs, Retail, Bouw, Agrarisch, Dienstverlening en Overheid zijn volop vertegenwoordigd.

 

U komt toch ook?!

Bent u opzoek naar een baan? Wilt u zich oriënteren op een nieuwe baan? Is uw zoon/dochter nog zoekende naar de richting/branche waarin hij/zij later wil werken? Wilt u uw netwerk uitbreiden? Of bent u gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar Meet2Match 2019! Dit jaar pakken we het nog grootser aan door er een combinatie van bedrijvenbeurs, banenmarkt en beroepenoriëntatiedag te maken. Noteer dus 8 februari in uw agenda. U bent van harte welkom!

 

En de publiekstrekker is….

Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar een heuse publiekstrekker geregeld. Kapsalon Change organiseert samen met de lokale ondernemers A4 Mode, ADD/DEPT, Chic en Choc, FashionStash, Trend Schoenen en Leurs Opticien een modeshow die wordt gelopen door leerlingen van Het Bouwens. De nieuwste trends op het gebied van haar, kleding, schoenen, brillen, tassen en sieraden worden aan u getoond. De modeshow wordt 3 keer opgevoerd. De tijdstippen zijn als volgt: 15.00 uur, 16.00 uur en 19.00 uur.

 

Workshops

Gedurende de dag kunt u gratis twee workshops volgen.
De workshop ‘Jouw cv’ laat u zien hoe u een interessante cv kunt maken, wat moet er vooral wel en niet instaan. De workshop start om 15.30 en 17.30 uur.
Daarnaast kunt u deelnemen aan de workshop ‘Social media en werk’. Deze workshop geeft u tips over hoe u social media kunt inzetten om uw kansen op het vinden van werk te vergroten. Deze workshop start om 16.30 en 18.30 uur.
Ook kunt een gratis een foto laten maken voor uw cv of LinkedIn-profiel. 

 

Vacaturebord

In één oogopslag alle vacatures bekijken? Kom dan naar ons vacaturebord. Hier zijn in een totaaloverzicht de vacatures van de 70 deelnemende bedrijven uit Peel en Maas en omstreken zichtbaar. Zij zijn op zoek naar u!

 

Organisatie Meet2Match heet u van harte welkom!

De organisatie is in handen van: WIJ maken werk van werk, iKPM, Het Bouwens, St. Prisma en de gemeente Peel en Maas.

 

Meet2Match 2019 - 8 februari van 14.30 - 20.00 uur in de Sporthallen Panningen
Adres: Piushof 137, 5981 VW Panningen

 

https://www.youtube.com/watch?v=IgpQWrzxMXA