U bent hier

Onze leden

Alcon B.V.

Vanuit deze vestiging produceren wij voor onze klanten stalen en aluminium producten voor uiteenlopende toepassingen. Er wordt vooral geproduceerd voor de carrosseriebouw. Incidenteel ook voor andere toepassingen waaronder machinebouw, scheepvaartindustrie en tuinbouw. De productieprocessen zijn in hoofdzaak las- en montage werkzaamheden. Met een team van een 15 á 20 mensen is Alcon sterk in het maken van afdekluiken, zijborden, bordessen en pontons. Door korte lijnen en een pragmatische aanpak is Alcon in staat snelle levertijden te garanderen. Onze klantenkring strekt zich uit over West-Europa, waarin de Benelux en Duitsland sterk vertegenwoordigd zijn. Wij nodigen u graag uit op onze vestiging voor een persoonlijk gesprek over onze mogelijkheden.

Asbestsanering Het Zuiden

Asbestsanering Het Zuiden wordt in 2010 opgericht door Ruud Janssen. Al sinds 1993 actief is Ruud in de asbestwereld. Hij begint met saneren en al snel groeit hij door naar deskundig toezichthouder (DTA). Ruud werkt bij verschillende bedrijven in de sloop en asbestsanering en uiteindelijk wordt hij zelfs projectleider.

Dakdekkersbedrijf Versteegen

Bij Dakdekkersbedrijf Versteegen zijn er weinig gesloten deuren. Openheid, eerlijkheid en betrokkenheid vormen de basis voor onze bedrijfsvoering. Voeg een flinke scheut humor daaraan toe en je krijgt een mix die leidt tot gelukkige medewerkers én prachtige daken.

Durlinger

Het hoofdkantoor van deze schoenenketen is sinds de fusie met Shoetime Retail BV op 1 januari 2016 gevestigd op het Industrieterrein in Panningen. De roots van Durlinger liggen in Sittard waar het bedrijf inmiddels ruim 140 jaar geleden opgericht werd. De schoenenketen die een kleine 50 filialen telt wordt gerund door de 5e generatie Durlinger.

EQUANS Refrigeration

EQUANS Refrigeration is specialist en marktleider in koudetechnische dienstverlening. U kent ons misschien ook nog onder de naam Zephyr koeling, GTI Koudetechniek, GTI Suez of Cofely.

Pagina's