U bent hier

Onze leden

Alcon B.V.

Vanuit onze vestiging in Panningen produceren wij voor onze klanten stalen en aluminium producten voor uiteenlopende toepassingen. Er wordt vooral geproduceerd voor de carrosseriebouw. Incidenteel ook voor andere toepassingen waaronder machinebouw, scheepvaartindustrie en tuinbouw. De productieprocessen zijn in hoofdzaak las- en montage werkzaamheden. Met een team van een 15 á 20 mensen is Alcon sterk in het maken van afdekluiken, zijborden, bordessen en pontons. Door korte lijnen en een pragmatische aanpak is Alcon in staat snelle levertijden te garanderen.

Durlinger

Het hoofdkantoor van deze schoenenketen is sinds de fusie met Shoetime Retail BV op 1 januari 2016 gevestigd op het Industrieterrein in Panningen. De roots van Durlinger liggen in Sittard waar het bedrijf inmiddels ruim 140 jaar geleden opgericht werd. De schoenenketen die een kleine 50 filialen telt wordt gerund door de 5e generatie Durlinger.

EQUANS Refrigeration

EQUANS Refrigeration is specialist en marktleider in koudetechnische dienstverlening. U kent ons misschien ook nog onder de naam Zephyr koeling, GTI Koudetechniek, GTI Suez of Cofely.

Fancom bv

Fancom gaat wereldwijd voorop in de ontwikkeling van automatiseringssystemen voor de intensieve veehouderij. Met totale stalbeheersing creëren we optimale condities, zowel in de stal als voor de bedrijfsvoering van de boer.

Fred Engels Schilderwerken bv

Fred Engels Schilderwerken uit Panningen voert opdrachten niet meteen uit. Eerst wordt een pand volledig geïnspecteerd, waarbij het onderhoudsverleden bekeken wordt, vocht gemeten wordt en eventuele bouwkundige gebreken gesignaleerd worden.

Gemeente Peel en Maas

De gemeente Peel en Maas is jong, dynamisch en ambitieus. Een gemeente met een duidelijke ambitie waarbij de kernwaarden zelfsturing, diversiteit en duurzaamheid voorop staan. Met kansen en uitdagingen voor inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Pagina's