U bent hier

ArenaLease neemt activiteiten over van A73 Autolease

ArenaLease B.V. maakt bekend dat zij per 1 mei 2017 de activiteiten van A73 Autolease hebben overgenomen. A73 Autolease heeft onlangs de keuze gemaakt om de leaseactiviteiten niet langer zelfstandig voort te zetten en daarmee onder te brengen bij een grotere, universele leasemaatschappij, met een sterk regionale binding.

In dat kader hebben A73 Autolease en ArenaLease, beide in Venlo gesitueerd,  overeenstemming bereikt omtrent de overname van de leaseportefeuille, per 1 mei jongsleden door Arena Lease B.V.

ArenaLease is een universele leasemaatschappij, voornamelijk werkzaam in de regio Noord- en Midden Limburg en aangrenzende gebieden en maakt onderdeel uit van AutoArena Groep. Vanuit de locatie op de Celsiusweg 5 in Venlo, zorgt het team van ArenaLease, bestaande uit een 15-tal medewerkers, er voor dat haar relaties verzekerd zijn van een optimale invulling van hun complete mobiliteitsbehoefte.

ArenaLease groeit door deze overname naar een wagenpark van ruim 2000 leaseauto’s, bestaande uit alle populaire leasemerken.